ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Разумков дозволив обмеженій кількості журналістів працювати в ложі преси ВР

28.05.2020, 13:04
Фото – ukrinform.ua
Фото – ukrinform.ua

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження "Про додаткові заходи з попередження виникнення гострої респіраторної хвороби", якими, зокрема, з 1 червня врегульовується робота акредитованих представників ЗМІ в будівлі парламенту під час послаблення карантину в Україні.
Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформаційне управління апарату ВР.

"Дозволити присутність у Верховній Раді України за наявності постійної картки акредитації та додаткової перепустки, виданої Апаратом Верховної Ради України, журналістів і операторів / фотокореспондентів засобів масової інформації – в пресцентрі на третьому поверсі будинку Верховної Ради України (м. Київ, вул. Грушевського, 5); одного оператора / фотокореспондента від засобу масової інформації – у ложі преси балкона зали засідань Верховної Ради України. Установити, що оператори / фотокореспонденти допускаються в ложу преси балкона зали засідань Верховної Ради України дотримуючись черги, а їхня загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб", – йдеться в розпорядженні.

Раніше, з початку обмежувальних заходів у зв’язку з карантином, представники ЗМІ працювали в пресцентрі ВР, що на третьому поверсі будівлі парламенту на вулиці Грушевського, 5. Водночас для роботи журналістів були закриті кулуари другого поверху ВР, де зазвичай відбувалася більшість брифінгів народних депутатів і їхнє неформальне спілкування з представниками медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!