ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів не пустять у кулуари Верховної Ради з вересня

25.08.2020, 11:08
Фото – chesno.org
Фото – chesno.org

Журналісти мали повернутися до роботи в кулуарах Верховної Ради з початком нової пленарної сесії 1 вересня, проте погіршення епідемічної ситуації змусило керівництво парламенту відмовитися від цієї ідеї. Про це 23 серпня заявив Голова ВР Дмитро Разумков на брифінгу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми з вами неодноразово про це говорили. Ми сподівалися, що в нас буде зменшення кількості хворих, проте ви бачите, що за останній тиждень за 2 тисячі хворих на день перевалив показник. Якщо чесно, сподівалися, що з початком пленарної сесії (з 1 вересня 2020 року. – Ред.) ми зможемо повернутися до допуску журналістів у кулуари, але поки що тримаємо паузу, тому що ви самі бачите статистику”, – сказав Разумков.

Спікер парламенту зазначив, що коли ситуація з пандемією коронавірусу покращиться, журналісти зможуть повернутися на роботу в кулуари Верховної Ради

Як повідомляв ІМІ, 1 червня Верховна Рада відкрила для представників ЗМІ доступ до ложі преси балкона зали засідань парламенту, який був закритий під час карантину. Доступ операторів і фотокореспондентів обмежено до 30 осіб. 

28 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження від 12 березня “Про додаткові заходи з попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”. Згідно з розпорядженням, з 1 червня представники ЗМІ допускаються в ложу преси балкона зали засідань ВР, дотримуючись черги, а їхня загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

12 березня Разумков підписав розпорядження “Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”. Згідно з ним, зокрема, журналістам дозволено перебувати на період карантину лише в пресцентрі парламенту.

Liked the article?
Help us be even more cool!