ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада відкрила обмеженій кількості журналістів ложу преси

02.06.2020, 10:32
Фото – Ірина Кармелюк
Фото – Ірина Кармелюк

Верховна Рада відкрила для представників ЗМІ доступ до ложі преси балкона зали засідань парламенту, який був закритий під час карантину. Доступ операторів і фотокореспондентів обмежено до 30 осіб. 

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на пресслужбу парламенту.

“Верховна Рада вже відкрила балкон для представників ЗМІ. До 30 телеоператорів і фотокореспондентів мають можливість працювати в ложі преси сесійного залу. Сподіваємося, це піде на користь парламенту:  висвітлення буде якісним, об'єктивним і професійним”, – написала на фейсбук-сторінці керівниця апарату пресслужби Ірина Кармелюк.

Доступ журналістів поки що залишається обмеженим пресцентром на третьому поверсі парламенту. Кулуари для спілкування з депутатами залишаються закритими для ЗМІ.

Як повідомляв ІМІ, 12 березня Разумков підписав розпорядження “Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”. Згідно з ним, зокрема, журналістам дозволено перебувати на період карантину лише в пресцентрі парламенту.

28 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков вніс зміни до розпорядження від 12 березня “Про додаткові заходи з попередження виникнення гострої респіраторної хвороби”. Згідно з розпорядженням, з 1 червня представники ЗМІ допускаються в ложу преси балкона зали засідань ВР, дотримуючись черги, а їхня загальна кількість у цій ложі не може перевищувати 30 осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!