ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Остаточно і безповоротно": YouTube заблокував канал пропагандиста Малькевича

Відеохостинг YouTube заблокував канал пропагандиста Олександра Малькевича “Малькевич LIVE”

Про це він повідомив у телеграм-каналі.

“Остаточно і безповоротно”, – зауважив пропагандист і згадав, що раніше вже отримував два попередження від відеохостингу.

Перше попередження було за згадку на відео вбитої пропагандистки Дар'ї Дугіної, а друге – через запрошення в ефір депутата “Народної Ради ЛНР” Олександра Крієренка.  

Як повідомляв ІМІ, Олександр Малькевич – генеральний директор телеканалу “Санкт-Петербург”, який фінансується урядом міста, член Громадської палати Росії та фіналіст конкурсу “Лідери Росії”, що патронується заступником очільника адміністрації президента Сергієм Кирієнком. Також Малькевича тісно пов'язують з “кухарем Путіна” та власником ПВК “Вагнер” Євгеном Пригожиним. Олександр Малькевич має багатий досвід створення рупорів пропаганди, дезінформації та впливу на вибори не лише в Росії, а й за кордоном, завдяки чому 2018 року потрапив під санкції США, а цього року – і ЄС.

“Репортери без кордонів” випустили розслідування “Пропаганда Малькевича. Партнерська мережа Вагнера в Україні”, де розповідають, як близький до ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина підприємець Олександр Малькевич у рекордно короткі терміни створив пропагандистський апарат на Півдні України.

Міжнародна федерація журналістів призупинила членство Спілки журналістів Росії за її дії з початку російського вторгнення в Україну та діяльність на окупованих українських територіях.

Раніше Європейська федерація журналістів засудила відкриття філій Спілки журналістів Росії на окупованих територіях України.

З 1 серпня 2022 року в окупованому Мелітополі Запорізької області розпочав роботу новий пропагандистський телеканал “ЗаТВ”. Студію телеканалу відкрили окремо від ТРК “Мелітополь” (TVM) і “МТВ Плюс”. Її відкрито під захопленою телевежею, розташованою в Мелітополі. Хоча ТОВ “Телерадіокомпанія МТВ-ПЛЮС”, згідно з даними Опендатабот, належить окупаційному голові підконтрольної росіянам частини Запорізької області Євгену Балицькому. Саме його ТОВ “ЛІГІОН” є 100-відсотковим власником телекомпанії. 

12 липня 2023 року російські окупанти запустили на тимчасово окупованих територіях Запорізької області нове медіа – Запорізьке агентство новин. 

Liked the article?
Help us be even more cool!