ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кива на суді над Медведчуком заважав оператору 24 каналу

13.05.2021, 17:18
Фото – 24 канал
Фото – 24 канал

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива заважав оператору 24 каналу вести відеознімання в Печерському районному суді Києва, який обирає запобіжний захід нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку, повідомляє 24 канал.

Кива ходив залою суду та висловлював свої претензії працівникам ЗМІ. Нардеп заявляв журналістам, що ті, мовляв, заважають йому виконувати “депутатські повноваження”.

Крім того, у нього виникла суперечка з оператором 24 каналу:

Кива: “Я не повинен вашу жо*у бачити”.

Оператор 24 каналу: “А я не повинен вашу”.

Кива: “У сенсі? Не заважайте мені працювати”.

За повідомленням телеканалу, так Кива відреагував на те, що оператор встановлював камеру, щоб транслювати засідання суду. Мовляв, нардеп через нього погано бачив, що відбувається. Згодом однопартієць Киви Вадим Рабінович сказав, щоб той сідав, що й зробив політик.

Як повідомляв ІМІ, 13 травня народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заважав журналістці hromadske Вікторії Рощиній вести стрім з-під будівлі суду, де обирають запобіжний захід лідеру партії Віктору Медведчуку, та припустився некоректних висловлювань на адресу журналіста Богдана Кутєпова.

13 травня невідомий чоловік заблокував кореспондента видання “Букви” та застосував фізичну силу, придавивши рукою горло, біля Печерського райсуду Києва, де народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Віктору Медведчуку обирають міру запобіжного заходу.

26 квітня невідомі чоловіки не пустили частину журналістів на захист кандидатської дисертації народного депутата Іллі Киви в Інституті підготовки кадрів державної служби зайнятості. Зокрема, не пустили журналіста проєкту “Бігус.Інфо” Данила Мокрика, журналістів 24 каналу, “Української правди” та 5 каналу. Аргументували відмову відсутністю в списку акредитації. 

4 лютого народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива в кулуарах Верховної Ради обматюкав журналіста проєкту журналістських розслідувань Bihus.Info Данила Мокрика, який поставив запитання про відмивання грошей через конвертаційні центри.

У листопаді 2020 року народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива під час спілкування з журналісткою проєкту журналістських розслідувань Bihus.Info назвав керівника проєкту Дениса Бігуса “корупціонером і педерастом”.

Liked the article?
Help us be even more cool!