ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кива в Раді обматюкав журналіста Bihus.info через незручне запитання

05.02.2021, 14:15
Фото – фейсбук Данила Мокрика
Фото – фейсбук Данила Мокрика

Народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива в кулуарах Верховної Ради обматюкав журналіста проєкту журналістських розслідувань Bihus.info Данила Мокрика, який поставив запитання про відмивання грошей через конвертаційні центри.

Відео суперечки оприлюднили в Telegram-каналі pavlovskynews, повідомляє НВ.

“Я знаю, що ваш керівник – пі***ас і гомосексуаліст... Ви є пособником пі***аса... Ви займаєтеся дешевим пі***жом і провокаціями”, – сказав Кива, маючи на увазі керівника проєкту Bihus.info Дениса Бігуса.

Журналіст у відповідь нагадав Киві, що той отримує депутатську зарплату з податків громадян, зокрема його. На що депутат запропонував Бігусу заплатити податки “на всі вкрадені ним гроші”.

“Засуньте ці довідки в ж*пу своєму пі***асу-керівнику. А у вас які питання – такі відповіді, як зайшов, то і одягнув”, – завершив Кива розмову з журналістом.

Данило Мокрик, коментуючи оприлюднене в соцмережах відео їхньої бесіди, написав на своїй Facebook-сторінці, що поведінка Іллі Киви “ганьбить не просто фракцію ОПЗЖ. Вона ганьбить Верховну Раду і Українську державу”.

Журналіст зауважив, що під час розмови Кива “видає більше лайки, ніж осмислених речень, уголос фантазує про анальні засування, а єдина пряма відповідь на запитання звучить: “Да мне пох*й, нах*й”.

“Таке бидляцьке спілкування нардепа і з журналістом, і просто з платником податків, за гроші якого Кива підтримує свою життєдіяльність, – це треш. Те, що ОПЗЖ провело в Раду і тримає в себе таке, – це обличчя ОПЗЖ. Головне обличчя. Те, що про бидляцтво Киви мовчить ВР і комітети зі свободи слова і депутатської етики – це обличчя парламенту. Те, що закони в Україні приймає і доступ до парламентської трибуни має людина з явними порушеннями – це катастрофа. І насмішка над платниками податків”, – написав Данило Мокрик.

Як повідомляв ІМІ, у листопаді 2020 року народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива під час спілкування з журналісткою проєкту журналістських розслідувань Bihus.Info назвав керівника проєкту Дениса Бігуса “корупціонером і педерастом”.

Liked the article?
Help us be even more cool!