ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Лиховій учергове пішов з посади речника ОУВ "Таврія"

Військовий, головний редактор “Новинарні” Дмитро Лиховій знову пішов з посади речника оперативного угруповання військ “Таврія”. Про це він написав на Facebook-сторінці.
Дмитро Лиховій. Фото – Facebook-сторінка Дмитра Лиховія

“Закінчив чергову, вже другу цього року ротацію на посаді речника ОУВ “Таврія”. Ще раз дякую за співпрацю команді центру комунікацій Таврії. Бажаю всіляких успіхів. Я ж повернувся з відрядження на місце постійної служби, готовий до наступних задач і місій”, – написав Дмитро.

Дмитро Лиховій у війську

У грудні 2023 року Дмитро Лиховій став речником Генерального штабу ЗСУ, а в лютому 2024-го – начальником відділу зв’язків з громадськістю – речником оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”.

У березні 2024 року Дмитро Лиховій повідомив, що пішов з посади начальника відділу зв'язків з громадськістю і речника оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”. Він пояснив, що надалі залишається офіцером Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ та речником Генштабу ЗСУ. 

У липні 2024 року Дмитро Лиховій знову став речником оперативного угруповання військ “Таврія”. 

Дмитро Лиховій мобілізувався до лав ЗСУ в листопаді 2023 року, його обов'язки виконує Леся Шовкун. Тоді Лиховій розповів, що є п’ятою людиною із середовища редакції “Новинарні” та їхньої громадської організації, яка після початку повномасштабного вторгнення приєдналася до ЗСУ. Буде ще шоста людина.

За його словами, до кінця воєнного стану в “Новинарні” залишаються тільки жінки. У більшості з них або чоловіки чи батьки у війську, або вони самі фронтові й армійські репортерки, які паралельно працюють у волонтерських / ветеранських проєктах.

Liked the article?
Help us be even more cool!