ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дмитро Лиховій знову став речником ОУВ "Таврія"

Журналіст, військовий Дмитро Лиховій/Фото - Facebook-сторінка Дмитра Лиховія

Військовий, головний редактор “Новинарні” Дмитро Лиховій знову став речником оперативного угруповання військ “Таврія”. Про це він повідомив на Facebook-сторінці.

“За вашим наказом. Нове відрядження. Знову речник ОУВ “Таврія”. Зустрінемося на етерах і в месенджерах. І так, підписуйтеся на сторінку Сил оборони Півдня України”, – написав Дмитро Лиховій.

Цю інформацію Лиховій підтвердив у коментарі “Новинарні“ 17 липня, коли відбулися його перші включення в телеефіри.

“Так, це нове відрядження. Радий повернутися до виконання задач у складі сил і засобів “Таврія”, тепер уже як ОУВ, на іншій посаді та в дещо іншій операційній зоні. Разом із колегами в Силах оборони Півдня забезпечуємо якісну комунікацію і співпрацю з медіа. На зв’язку”, – зазначив капітан Лиховій.

Дмитро Лиховій у війську

У грудні 2023 року Дмитро Лиховій став речником Генерального штабу ЗСУ, а в лютому 2024-го − начальником відділу зв’язків з громадськістю – речником оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”.

У березні 2024 року Дмитро Лиховій повідомив, що пішов з посади начальника відділу зв'язків з громадськістю і речника оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”. Він пояснив, що надалі залишається офіцером Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ та речником Генштабу ЗСУ. 

Дмитро Лиховій мобілізувався до лав ЗСУ в листопаді 2023 року, його обов'язки виконує Леся Шовкун. Тоді Лиховій розповів, що є п’ятою людиною із середовища редакції “Новинарні” та їхньої громадської організації, хто після початку повномасштабного вторгнення приєднався до ЗСУ. Буде ще шоста людина.

За його словами, до кінця воєнного стану в “Новинарні” залишаються тільки жінки. У більшості з них або чоловіки чи батьки у війську, або вони самі фронтові й армійські репортерки, які паралельно працюють у волонтерських / ветеранських проєктах.

Liked the article?
Help us be even more cool!