ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аваков: У справі про вбивство Шеремета оприлюднили лише 5–7% фактів від наявних у слідства

13.12.2019, 11:48
Фото – espreso.tv
Фото – espreso.tv

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що на брифінгу 12 грудня щодо справи про вбивство журналіста Павла Шеремета слідство оприлюднило лише 5–7% фактів, які могло розголосити. На його думку, у цій справі ще буде нова інформація.

Про це він сказав 12 грудня в ефірі “Право на владу” на каналі “1+1”, повідомляє “Детектор медіа”.

“У нас немає відповідей на всі питання. У нас немає відповідей по механізму і взаємодії. У деяких випадках стоять питання по ролі деяких людей. У тому числі ми бачимо людей, які ініціювали цей злочин. Ми окремо обговорювали сьогодні, на жаль, я не все можу сказати, що нам відомо. І сьогодні на брифінгу було чи 5–7% інформаційних фактів, які ми можемо викласти. Я думаю, що в цій справі будуть ще новини, буде ще інформація”, – розповів Арсен Аваков.

Крім того, він сказав: “Якщо суспільство дозволить собі пропускати заради заслуг на війні співучасть у вбивстві, або снайпер застрелив дитину... тоді ми як суспільство будемо неспроможні. Тому нам сумно сьогодні, але нам треба це пройти і бути тут справедливими”.

Як повідомляв ІМІ, 12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. 

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль назвав п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета: сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко, військовий медик Яна Дугар, волонтер Юлія Кузьменко та ветерани збройного конфлікту на Донбасі Інна (Пума) і Владислав (Буча) Грищенки.

12 грудня заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета підклали музикант і доброволець АТО Андрій Антоненко та лікарка й волонтерка Юлія Кузьменко.

12 грудня заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що слідство вважає основною версією вбивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

12 грудня редакція “Української правди” заявила, що їх шокувала озвучена слідством версія щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!