ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні вбили проросійського активіста Валерія Кулешова

20.04.2022, 11:21
Фото - фейсбук Валерія Кулешова
Фото - фейсбук Валерія Кулешова

У Херсоні зранку 20 квітня вбили проросійського активіста Валерія Кулешова. 

Про це повідомив лідер місцевого Нацкорпусу Микита Тютюнник та пізніше підтвердили в телеграмі Кулешова.

За даними джерела представника ІМІ в Херсонській області, Кулешова розстріляли біля його під'їзду в Шуменському мікрорайоні. Він перебував в автомобілі. Сталося це приблизно о 8:15. 

Як зазначає регіональний представник ІМІ, Валерій Кулешов до 2015 року працював у міліції. Спочатку опером у Дніпровському РОВД, а потім слідчим у Комсомольському. Мав статус учасника АТО.

Із 2016 року активно розвивав пабліки в соцмережах. У цей же період почав працювати з проросійським блогером Кирилом Стремоусовим. До 2019 року Кулешов і Стремоусов активно працювали в парі, влаштовуючи політичні провокації.

Влітку 2021 року Кирило Стремоусов та Валерій Кулешов разом погрожували місцевому журналісту Дмитру Багненку.

З початку широкомасштабного вторгнення Кулешов вів прямі трансляції з місць боїв.

Після захоплення російськими військами Херсона почав волонтерську кар'єру, вибравши собі як штаб колишній офіс партії Ігоря Колихаєва “Нам тут жити”.

Фото – фейсбук Валерія Кулешова

Як повідомляв ІМІ, 13 березня херсонському блогеру-колаборанту Кирилу Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

4 березня Кирило Стремоусов погрожував “інакомислячим” в окупованому Херсоні російським ув’язненням. Також він інсценував допит “українського активіста” Олександра Тарасова.

19 березня Стремоусову повідомили заочно про ще одну підозру - в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України). Він 16 березня, діючи з пособниками в інтересах країни-агресора, провів незаконне зібрання створеного окупантами псевдооргану влади “Комитет спасения “За мир и порядок”.

Liked the article?
Help us be even more cool!