ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка та військова Анастасія Блищик знайшла будинок, де загинув її наречений Олександр Махов

07.11.2022, 13:30
Фото: фейсбук Анастасії Блищик
Фото: фейсбук Анастасії Блищик

Колишня кореспондентка телеканалу "Україна 24", а нині військовослужбовиця ЗСУ Анастасія Блищик знайшла будинок, де загинув її наречений, воєнний кореспондент, військовослужбовець ЗСУ Олександр Махов.

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналістці YouTube-каналу "Бутусов плюс" Ірині Сампан.

Будинок розташований у селі Довгеньке Харківської області. За словами Анастасії, Олександр сидів на сходах у той час, як перед будинком виїхав російський танк і відкрив вогонь.

Олександр дістав поранення в легеню. 

"Сашині побратими сказали: "Ти побачиш там магазин, і там буде будинок. І я зрозуміла, що це воно – це місце", – розповіла військова.

Журналіст, військовослужбовець Збройних сил України Олександр Махов загинув 4 травня під час бойових дій під Ізюмом на Харківщині. Йому було 36 років. У цивільному житті Олександр працював на каналах "Дом", "Україна" та "Україна 24".

За місяць до своєї смерті він записав відео для Анастасії Блищик, запропонувавши руку, серце і кільце від гранати замість обручки.

23 червня під час відкриття фотовиставки про журналістів на війні The War Is Not Over Yet ("Війна ще не закінчилася") журналістка, кореспондентка телеканалу "Україна 24" Анастасія Блищик розповіла про Олександра Махова.

Посмертно його нагороджено орденом "За мужність" III ступеня.

Анастасія Блищик працювала на телеканалі "Україна 24".

Liked the article?
Help us be even more cool!