ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський вважає хайпом звинувачення щодо тиску на Суспільне

20.10.2021, 16:14

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Офіс президента не узгоджує участі народних депутатів в ефірах на телеканалах, тим більше на Суспільному.

Про це він сказав 20 жовтня під час брифінгу в Золотоноші (Черкаська область), повідомляє Суспільне.

Він назвав описані звинувачення ведучої ток-шоу "Зворотний відлік" Мирослави Барчук "дивними" та зазначив, що інші ЗМІ також звинувачують його в тиску.

"В цілому дивно виглядає, що державне телебачення має тиск з боку держави. Депутати відмовилися? Я думаю, це хайп. До чого тут ми? Ми нічого не узгоджували. Тим більше Суспільному. Депутати вільні люди, самі вирішують, ходити чи ні", – зазначив він.

Як повідомляв ІМІ, 19 жовтня ведуча ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослава Барчук заявила про тиск на редакцію програми з боку працівників Офісу президента. За її словами, підлеглі голови Офісу президента Андрія Єрмака звинувачують ток-шоу в недотриманні професійних стандартів (у відсутності балансу думок у випуску за 18 жовтня) та виставляють свої умови щодо присутності депутатів від "Слуги народу" в студії. Також вона додала, що кандидати на ефіри узгоджуються з контактною особою М. Подоляка в ОП.

20 жовтня Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відкинув заяви про тиск і ультиматуми з боку ОП, про які раніше написала ведуча ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: Перший" Мирослава Барчук.

Суспільне заявило, що відсутність в ефірі представників партії "Слуга народу" в програмі "Зворотний відлік" від 18 жовтня – це рішення не редакції ток-шоу, а представників парламентської фракції.

Liked the article?
Help us be even more cool!