ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський тримає на контролі розслідування смерті Шишова – прессекретар

04.08.2021, 11:14
Фото - інстаграм Віталія Шишова
Фото - інстаграм Віталія Шишова

Президент України Володимир Зеленський тримає на контролі розслідування смерті громадянина Білорусі, голови громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова, якого знайшли повішеним у парку у Києві.

Про це 3 серпня на брифінгу повідомив прессекретар президента Сергій Никифоров, передає Укрінформ.

“Ми (Офіс президента - ред.) пильно стежимо за висновками поліції, президент, звісно ж, тримає цю справу на контролі”, - сказав Никифоров.

Він додав, що важливо показати підтримку України народу Білорусі. І важливо, щоб білоруси, які приїхали в Україну, почували себе в безпеці.

Як повідомляв ІМІ, 3 серпня у Києві знайшли повішеним у парку очільника громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова, який зник вранці 2 серпня.

3 серпня громадська організація “Білоруський дім в Україні” (БДУ) заявила, що за його головою Віталієм Шишовим, якого знайшли повішеним у Києві, стежили і поліція про це знала. Організація переконана, що “це спланована чекістами операція з ліквідації дійсно небезпечного режиму білоруса”.

3 серпня голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що поліція має дві основні версії смерті голови громадської організації “Білоруський дім в Україні” Віталія Шишова - самогубства або скоєння умисного вбивства з імітуванням самогубства.

Liked the article?
Help us be even more cool!