ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зеленський про санкції: Жоден справді наш, український телеканал не постраждав

12.02.2022, 11:56
Фото – 5 канал
Фото – 5 канал

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що від застосування санкцій “жоден справді наш, український телеканал не постраждав”.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці, коментуючи рішення РНБО про застосування санкцій щодо телеканалу “Наш” та інших компаній.

“Завершили день виїзним засіданням Ради національної безпеки і оборони. На ньому затвердили Стратегію морської безпеки України, розглянули питання забезпечення національної безпеки від внутрішніх і зовнішніх загроз та ухвалили рішення про застосування санкцій до низки компаній і телеканалів. 

P. S. Жоден справді наш, український телеканал не постраждав”, – написав Зеленський.

Як повідомляв ІМІ, 11 лютого РНБО запровадила санкції щодо телеканалу “Наш”, а також проти компанії “Наша Прага”, “ТОВ Наш 24”, “ТОВ Наш 365” та компанії, яка, за даними РНБО, є власником усіх цих компаній та зареєстрована на Кіпрі.

Власник телеканалу “Наш” Євген Мураєв оголосив про безстрокові акції протесту каналу через застосування проти нього санкцій.

11 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію Ради національної безпеки і оборони України від 11 лютого щодо застосування санкцій до телеканалу “Наш” та інших компаній.

Так, санкції строком на п’ять років застосовані щодо ТОВ “Наша Прага” (телеканал Максі ТВ), ТОВ “Наш 24”, ТОВ “Наш 365” (телеканал “Наш”) та “Demosena Investments Ltd”. Також санкції застосовано до ТОВ “Вітрина ТВ”, яка зареєстрована в Російській Федерації.

Liked the article?
Help us be even more cool!