ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мураєв звернувся до Зеленського після санкцій: Це твоя остання помилка

12.02.2022, 11:30
Фото – Україна 24
Фото – Україна 24

Власник телеканалу “Наш” Євген Мураєв оголосив про безстрокові акції протесту каналу через застосування проти нього санкцій.

Про це він сказав 11 лютого на мітингу в Харкові після відповідного рішення Ради національної безпеки та оборони, повідомляє “Українська правда”.

“Те, що прозвучало (на брифінгу секретаря РНБО. – Ред.) це означає закриття телеканалу “Наш”. Це означає, що ми будемо поки в інтернеті, але з понеділка ми переходимо до безстрокових акцій протесту… Про те, як це буде і де, ми повідомимо додатково… За нашою інформацією, доповідав Баканов (глава СБУ. – Ред.). Питання прийняте без обговорення, без документів, без доказів. Це форма розправи”, – сказав Мураєв.

Він також звернувся безпосередньо до президента Володимира Зеленського: “Я не хотів говорити багатьох речей і багато чого робити. Тепер я розумію, що я повинен. Володимире Олександровичу, це твоя остання помилка, і ми точно станемо твоїм вироком”. 

Як повідомляв ІМІ, 11 лютого РНБО запровадила санкції щодо телеканалу “Наш”, а також проти компанії “Наша Прага”, “ТОВ Наш 24”, “ТОВ Наш 365” та компанії, яка, за даними РНБО, є власником усіх цих компаній та зареєстрована на Кіпрі.

Liked the article?
Help us be even more cool!