ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Юлія Кузьменко слідом за Дугарь заявила, що за нею стежать

19.08.2021, 10:20
Фото: Громадське
Фото: Громадське

Фігурантка справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, дитяча лікарка Юлія Кузьменко заявила, що за нею стежать. Про це Кузьменко написала у Facebook.

Раніше про стеження повідомила інша фігурантка цієї справи Яна Дугарь.

“Ситуація неприємна: нас дійсно переслідують. Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення проживання Яни я намагаюся уважно слідкувати в тому числі й за автомобілями, які їздять поряд зі мною”, – написала Кузьменко.

Вона заявила, що не має суїцидальних настроїв, що підтверджено психіатричною експертизою, та проблем зі здоров’ям загалом, її машина перебуває в ідеальному стані, що вона дуже обережна водійка.

“У випадку якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе – це брехня, прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу”, – додала Кузьменко.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під нічним домашнім арештом, Антоненко – під цілодобовим, Дугарь – під заставою в розмірі 168 тис. 160 грн.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!