ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Яценюк судиться з блогером, який написав, що екс-прем'єр купив в Майамі 24 вілли

05.12.2016, 13:58

Лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк просить Солом'янський районний суд Києва визнати недостовірною інформацію автора сайту “Обозреватель” Олега Торгала під назвою “Яценюк в Майамі придбав 24 вілли”. Відповідну позовну заяву Яценюк подав 5 грудня, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу партії.

Також у позовній заяві Яценюк просить суд зобов'язати автора публікації спростувати протягом 10 календарних днів поширену ним недостовірну інформацію” в такий спосіб, яким ця інформація була поширена.

Даний матеріал Олега Торгала було опубліковано на сайті “Обозреватель” 30 листопада у рубриці “Блоги”. У матеріалі автор написав, що Яценюк “нещодавно прилітав в Майамі і придбав 24 об'єкти (вілли), від 1 до 5 мільйонів доларів. Вибирав все сам по каталогах, деякі сам і дивився, на інші послав помічників. Розрахувався через ніяк зовні не пов'язані з ним офшори”.

Арсеній Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності ні рухомого, ні нерухомого майна за межами держави Україна; не має зарубіжних рахунків в банках; не має ніякого відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником або кінцевим бенефіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої держави.

Liked the article?
Help us be even more cool!