ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинська облрада відновить онлайн-трансляції засідань після воєнного стану

19.09.2024, 11:38
Мая Голуб
Волинська обласна рада, фото – volynnews.com

Волинська обласна рада планує відновити онлайн-трансляції своїх пленарних засідань сесій після завершення режиму воєнного стану.

Про це йдеться у відповіді облради на запит представниці Інституту масової інформації у Волинській області.

У облраді нагадали, що тимчасово призупинили онлайн-трансляції пленарних засідань сесій з часу запровадження режиму воєнного стану в Україні. 

Однак, додали там, здійснюється відеозапис засідань сесій, постійних та конкурсних комісій. Відео публікують на офіційних ресурсах обласної ради, наприклад, на сайті, на сторінці обласної ради у Facebook та на YouTube-каналі в день проведення сесії чи комісії з урахуванням часу на обробку матеріалу та розміщення.

У регламенті Волинської обласної ради 8-скликання на сайті йдеться, що виконавчий апарат заздалегідь оприлюднює на офіційному сайті плани проведення та порядок денний відкритих засідань.

Як повідомляв ІМІ, 10 вересня депутати Кропивницької міської ради підтримали проєкт рішення, яким повернули обов’язкову онлайн-трансляцію засідань ради та постійних депутатських комісій.

Рішення про припинення онлайн-трансляцій сесійних засідань Кропивницька міськрада ухвалила в травні цього року. Тоді це аргументували виконанням норм ухвалених на той момент змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Liked the article?
Help us be even more cool!