ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницька міськрада після звернення журналістів повертає онлайн-трансляції сесій

Депутати Кропивницької міської ради підтримали проєкт рішення, яким повернули обов’язкову онлайн-трансляцію засідань ради та постійних депутатських комісій. За відповідний документ сьогодні, 10 вересня, проголосувало 30 депутатів, повідомляє представник Інституту масової інформації в Кіровоградській області.

Повернення трансляцій у режимі реального часу ініціювали місцеві журналісти на закритій зустрічі редакторів регіональних медіа із секретарем Кропивницької міськради Олегом Колюкою. 

Зібрання, ініційоване представником ІМІ, обговорило поточні проблеми взаємодії засобів масової інформації з міською радою та підпорядкованими їй комунальними підприємствами. 

У підсумку медійна спільнота за підтримки юридичного відділу ІМІ підготувала відкритого листа-звернення до депутатів. Документ, окрім директорки ІМІ Оксани Романюк, підписали представники дев’яти місцевих друкованих, онлайн-медіа та телебачення.

Фото - представник ІМІ у Кіровоградській області
Фото - представник ІМІ у Кіровоградській області

Нагадаємо, рішення про припинення онлайн-трансляцій сесійних засідань Кропивницька міськрада ухвалила в травні цього року. Тоді це аргументували виконанням норм ухвалених на той момент змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Liked the article?
Help us be even more cool!