ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власник "4 каналу" планує провести кадрові зміни

29.04.2022, 12:05
Фото - Радіо Свобода
Фото - Радіо Свобода

Власник “4 каналу” Олексій Ковальов планує провести кадрові зміни, бо “не особливо задоволений їхньою роботою”. Про це він сказав в коментарі Громадському.

Він розповів, що на нього виходили працівники каналу, і він обіцяє погасити заробітну плату за лютий.

“На мене виходили працівники телеканалу. Тільки запрацює банківська система, ми погасимо заробітну плату за лютий. Про це я з ними (працівниками - ред.) говорив неодноразово, разів 20 ми це проговорювали. Інші питання я вже буду вирішувати з колективом”, - сказав Ковальов.

За його словами, після того, як зарплати за лютий виплатять, відбудуться кадрові зміни, бо він “не особливо задоволений їхньою роботою”. Каже, що деякі самі пішли, деякі не витримали навантаження.

“Канал буде працювати, просто зараз така ситуація, що він фактично заблокований і не працює, оскільки єдиний мовник”, - зазначив депутат.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня колектив 4 каналу попросив суспільство не ототожнювати працівників каналу з поведінкою власника телеканалу Олексія Ковальова. Канал заявив, що Ковальов з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну не виходив на зв‘язок та не надав каналу та його працівникам жодної підтримки.

28 квітня фракція “Слуга народу” у Верховній Раді призупинила членство народного депутата Олексія Ковальова та звернулася до Генерального прокурора та голови Служби безпеки щодо порушення справи для розслідування обставин його перебування на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Депутата підозрюють у державній зраді.

Олексій Ковальов назвав “несподіваним” і безпідставним рішення призупинити його членство у фракції “Слуга народу”. 

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не знає, де перебуває та чим займається член фракції “Слуга народу” Олексій Ковальов, який у 2021 році придбав 4 канал.

Наприкінці грудня 2021 року стало відомо, що Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Олексій Ковальов повідомив, що його родина вирішила придбати 4 телеканал, щоб “зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим”.

Liked the article?
Help us be even more cool!