ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Спікер Ради не знає, де перебуває нардеп та власник 4 каналу Ковальов

25.04.2022, 15:08
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

У Верховній Раді не знають, де перебуває та чим насправді займається член фракції “Слуга народу” Олексій Ковальов, який у 2021 році придбав 4 канал.

Про це сказав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в інтерв’ю “Українській правді”.

“З того, що знаю я, ініціюється питання про призупинення ним діяльності в межах фракції “Слуга народу”, тому що ніхто не може зрозуміти, де він знаходиться, чим займається, яку діяльність провадить, які коментарі дає і чи справді це він користується своїми засобами мобільного зв'язку та соціальними мережами. У нас такої інформації немає. Але, наскільки я знаю, у межах фракції є така ініціатива щодо припинення його діяльності”, – сказав Стефанчук.

Видання нагадує, що в соцмережах Ковальов пише пости, де повідомляє, що весь час перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської області. Тому народний депутат зовсім не відвідує засідань Ради.

Раніше з'явилася інформація, що у фракції “Слуга народу” збирають підписи за зупинення членства у фракції Олексія Ковальова, який повернувся на тимчасово окуповану армією РФ територію Херсонщини.

Про повернення до міста Гола Пристань Херсонської області, що є частиною мажоритарного округу, за яким Ковальов обрався до Верховної Ради (округ № 186. – Ред.) та в якому живе, депутат спочатку повідомив на своїй сторінці у Facebook 7 квітня. Згодом у коментарі "Схемам" депутат пояснив, що вирішив повернутися через виборців та власний бізнес.

Як повідомляв ІМІ, наприкінці грудня 2021 року стало відомо, що народний депутат від “Слуги народу” Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Олексій Ковальов повідомив, що його родина вирішила придбати 4 телеканал, щоб “зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим”.

Liked the article?
Help us be even more cool!