ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нардеп Ковальов прокоментував купівлю 4 каналу

28.12.2021, 15:48
Фото – фейсбук Олексій Ковальов
Фото – фейсбук Олексій Ковальов

Народний депутат із фракції “Слуга народу” Олексій Ковальов повідомив, що його родина вирішила придбати 4 телеканал, щоб “зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим”.

Про це він повідомив на фейсбук-сторінці.

На його погляд, 4 телеканал є єдиним серед приватних мовників в Україні, який рівновіддалений від усіх політичних та олігархічних груп. 

“Переконаний, подібних медіа дуже бракує в Україні, адже телеканали, що обслуговують виключно власних господарів, завдають значної шкоди нашій державі та українському народу. Відтак наша родина вирішила придбати телеканал і зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим. Маю плани на швидкий розвиток, а репутація та професійність команди плюс нові додаткові можливості забезпечать 4 каналу можливість дуже швидко стати одним з лідерів серед інформаційних каналів”, – написав Ковальов.

Також він запевнив, що проукраїнський вектор каналу буде збережений, як і незалежна редакційна політика.

Ексдиректор каналу Дмитро Добродомов повідомив, що новий власник готовий взяти на себе значні вкладення в канал, щоб “поборотися за лідерство”.

Він додав, що вболіватиме “за подальші успіхи цього чудового колективу, усім працівникам якого хочу щиро подякувати за ці неперевершені роки нашої спільної праці”.

Як повідомляв ІМІ, народний депутат від “Слуги народу” Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Liked the article?
Help us be even more cool!