ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

4 канал просить не ототожнювати працівників з їхнім власником Ковальовим

28.04.2022, 14:40
Фото - 4 канал
Фото - 4 канал

Колектив 4 каналу просить суспільство не ототожнювати працівників каналу з поведінкою власника телеканалу Олексія Ковальова. 

Про це йдеться у заяві телеканалу, оприлюдненій 28 квітня.

Як йдеться у заяві, з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну власник каналу Олексій Ковальов не виходив на зв‘язок та не надав каналу та його працівникам жодної підтримки. 

“Олексій Ковальов як власник міг би надати підприємству фінансову допомогу, але він не виходить на зв‘язок. Попри це, зі ЗМІ відомо, що зараз Ковальов перебуває на окупованій території в Херсонській області. Там Олексій вільно веде сторінку у Facebook, спілкується з журналістами різних інтернет-видань та повідомляє, що піклується про своїх виборців та агробізнес і про те, що він спілкувався з окупантами”, - йдеться у заяві.

На каналі нагадали, що фракція “Слуга народу” призупинила членство Ковальова та підозрює його у державній зраді через перебування на окупованій частині Херсонської області. 

“На жаль, поведінка Олексія Ковальова кидає тінь також і на наш колектив, тому ми просимо суспільство не ототожнювати працівників “4 каналу” з поведінкою Ковальова”, - зазначено у заяві

Водночас колектив каналу зазначив, що з часу створення завжди працював для українців в рамках проукраїнської риторики. А з перших днів долучився до спільного телемарафону і почав транслювати на своїх частотах “Єдині новини” для протидії ворожій пропаганді.

Також на каналі зазначили, що від початку повномасштабного вторгнення росії канал позбавлений можливості заробляти на рекламі і у нього зараз накопичилось багато боргів: деякі податки, оренда приміщення, плата за послуги провайдерів, але в першу чергу, працівники каналу не отримують заробітну плату.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня фракція “Слуга народу” у Верховній Раді призупинила членство народного депутата Олексія Ковальова та звернулася до Генерального прокурора та голови Служби безпеки щодо порушення справи для розслідування обставин його перебування на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Депутата підозрюють у державній зраді.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не знає, де перебуває та чим займається член фракції “Слуга народу” Олексій Ковальов, який у 2021 році придбав 4 канал.

Наприкінці грудня 2021 року стало відомо, що Олексій Ковальов купив в екснардепа Дмитра Добродомова 4 канал.

Олексій Ковальов повідомив, що його родина вирішила придбати 4 телеканал, щоб “зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим”.

Liked the article?
Help us be even more cool!