ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Влада" Криму заявила, що глушитиме українське телерадіомовлення на півострові

05.12.2016, 11:43

Чиновники окупованого Росією Криму виступили проти зведення телевежі на півдні Херсонщини і заявили, що мають у своєму розпорядженні апаратуру для перешкоди українського телерадіомовлення на півострові. Про це 3 грудня заявив “міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку уряду Криму” Дмитро Полонський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Українське мовлення на територію Криму буде припинено. ... Росія в Криму має досить технічних засобів для глушіння забороненого російським законодавством телерадіомовлення”, - заявив він.

Іншу точку зору висловив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський. Він стверджує, що кримська влада не має обладнання та достатньої телекомунікаційної інфраструктури, особливо для глушіння телерадіосигналів.

“Тут виникає і питання електроенергії... якщо вони намагатимуться це робити, значить, вони будуть використовувати дефіцитний ресурс”, - підсумував Костинський.

Нагадаємо, 2 грудня біля контрольного пункту в'їзду-виїзду “Чонгар” Херсонської області почали зведення 150-метрової телекомунікаційної вежі для трансляції чотирьох українських каналів і радіомовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!