ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучий Євген Кисельов заявив, що його прибрали з "Інтера" за вказівкою Путіна

02.12.2016, 15:36

Колишній ведучий телеканалу “Інтер” Євген Кисельов заявив, що його звільнили з телеканалу за прямою вказівкою президента РФ Володимира Путіна. Про це він сказав в ефірі телеканалу NewsOne.

За його словами, дізнався він про це від Президента України Петра Порошенка.

“Вашого покірного слугу прибрали з телеканалу “Інтер” за прямою вказівкою з Москви. І про це мені сказав Президент України Петро Олексійович Порошенко. При цьому в Москві проти мене порушили кримінальну справу в зв'язку з підтримкою Савченко, яка тоді сиділа в тюрмі. Справу порушив навіть не Слідчий комітет, а ФСБ Росії. І мої близькі люди через це тоді опинилися в Росії під загрозою, і я змушений був просити аудієнцію у Петра Порошенка. І треба віддати йому належне, що він тут же відгукнувся, призначив мені зустріч, зустріч відбулася. А коли ми ще по телефону розмовляли, він мені сказав: “До речі, я знаю, чому вас звільнили з телеканалу “Інтер”, - розповів Кисельов.

Він додав, що його долю тоді вирішив особисто Путін. “І коли я прийшов до нього, я запитав: “Петро Олексійович, розкажіть, будь ласка”, - хоча в принципі я вже знав. І він мені сказав:  “Тому що Путін попросив ваших акціонерів це зробити”, - заявив ведучий.

Як повідомляв ІМІ, 15 квітня телеведучий політичного ток-шоу “Чорне дзеркало” на телеканалі “Інтер” Євген Кисельов заявив, що йде з телеканалу, але обіцяє глядачам новий проект.

У квітні Кисельов розпочав співпрацю з телеканалом “112 Україна”.

Улітку телеведучий Євген Кисельов опублікував листа Президенту України Петру Порошенку, у якому повідомив, що ФСБ Росії порушила проти нього кримінальну справу за “публічні заклики до здійснення терористичної діяльності”.

Liked the article?
Help us be even more cool!