ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ООН прокоментували заклик Красовського вбивати українських дітей

25.10.2022, 10:53
Фото – Instagram @krasovkin
Фото – Instagram @krasovkin

В ООН хотіли б бачити інше відбиття світу, а не те, як його подає телеканал RT. Про це заявив речник Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй Стефан Дюжаррік, повідомляє Укрінформ.

Відповідаючи на запитання Укрінформу про те, якою має бути реакція керівництва ООН на заклики російського пропагандиста Антона Красовського на контрольованому кремлівським режимом телеканалі RT вбивати українських дітей, Дюжаррік зазначив: "Це не те відбиття світу, яке б ми хотіли бачити".

Як повідомляв ІМІ, 20 жовтня в програмі "Антоніми" вийшла розмова пропагандиста RT Антона Красовського з письменником Сергієм Лук'яненком. У розмові з ним Красовський запропонував топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована Росією. Лук'яненко розповів, що в 1980 році ще дитиною опинився в Україні й українські російськомовні діти йому розповідали, що Україна окупована "москалями".

Російський пропагандистський канал Russia Today припинив співпрацю з ведучим Антоном Красовським після його заяви про те, що потрібно топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована Росією. Сам Красовський написав, що йому "ніяково", що він "якось не побачив цього кордону. Про дітей".

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав усі країни світу заборонити мовлення пропагандистського телеканалу RT.

У червні 2022 року директору російського телеканалу "RT" (Russia Today) Антону Красовському повідомили про підозру в публічних закликах до насильницького повалення конституційного ладу в Україні, а також у публічних закликах до геноциду українців. У серпні СБУ повідомила про завершення досудового розслідування щодо Красовського та передала обвинувальний акт до суду.

Liked the article?
Help us be even more cool!