ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

RT припинив співпрацю із пропагандистом Красовським після пропозиції топити українських дітей

24.10.2022, 09:36
Фото - Instagram @krasovkin
Фото - Instagram @krasovkin

Російський пропагандистський канал Russia Today припинив співпрацю із ведучим Антоном Красовським після його заяви про те, що потрібно топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована Росією.

Про це повідомила російська пропагандистка, головна редакторка RT Маргарита Симоньян.

"Наразі я зупиняю нашу співпрацю, оскільки ні я, ні решта колективу RT не можемо дозволити, щоб промайнула навіть думка про те, що хтось із нас здатний розділяти подібну дичину. Здивування, що тут скажеш", - написала Симоньян.

Вона назвала висловлювання Красовського "диким й огидним" і додала: "можливо, Антон пояснить, яким тимчасовим божевіллям воно було викликане і як зірвалося з його язика. Важко повірити, щоб Красовський щиро вважав, що треба топити дітей".

Сам Антон Красовський написав, що йому "ніяково", що він "якось не побачив цього кордону. Про дітей".

Він зазначив, що йому складно зупинитись у прямому ефірі: "Ну, буває так: сидиш в ефірі, тебе несе. І ти не можеш зупинитись. Я перепрошую у всіх, хто отетерів від цього. Перепрошую у Маргарити, у всіх, для кого це здалося диким, немислимим і непереборним".

Напередодні з'явилося відео, на якому ведучий, директор з мовлення російськомовної версії каналу Антон Красовський у розмові з письменником Сергієм Лук'яненком запропонував топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована Росією. Лук'яненко розповів, що в 1980-му році ще дитиною опинився в Україні, і українські російськомовні діти йому розповідали, що Україна окупована "москалями".

"А прямо топити таких треба було у Тисині, там, де плине кача. Прямо топити цих дітей, топити... От сказав, що москалі окупували – і одразу кидаєш у річку з буйною течією", – запропонував ведучий. Він також пропонував забивати дітей у "смерекову хату" у Карпатах і спалювати.

Liked the article?
Help us be even more cool!