ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрінформ запустив черговий новий проєкт

Інформаційне агентство Укрінформ запускає новий проєкт "Блог Ігоря Долгова", де обговорюватимуть актуальні події у світі та як вони впливають на Україну, йдеться на сайті медіа.

Як зазначає медіа, автором та ведучим програми став український дипломат Ігор Долгов, "який має багаторічний досвід роботи Надзвичайним і Повноважним Послом України в Туреччині, ФРН, Бельгії та Грузії", а також був главою Місії України при НАТО. Працював заступником міністра закордонних справ та заступником міністра оборони України з питань європейської інтеграції.

"Автор та експерти – гості програми – привертатимуть увагу глядачів до непомічених фактів і деталей та коментуватимуть їх із власного погляду", – йдеться в повідомленні. Сам Долгов вітає пропозиції щодо тем для обговорення та запитання.

Як повідомляв ІМІ, 10 грудня 2023 року Укрінформ запустив цикл щотижневих відеоінтерв'ю, які вестиме радник керівника Офісу президента, колишній журналіст Сергій Лещенко.

Наприкінці листопада 2023 року Лещенко оприлюднив у своєму YouTube-каналі інтерв'ю з ексведучим телеканалу "Еспресо" Єгором Чечериндою, записане в редакції Укрінформу.

Після цього гендиректор Укрінформу Олексій Мацука повідомив, що Укрінформ розглядає можливість залучити Лещенка як ведучого.

Також Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України запустив 12 грудня новий проєкт "Станція Краматорськ". Його ведучими стануть фотографи Костянтин та Влада Ліберови.

Крім того, видання анонсувало запуск програми "Лідія Таран запитує", де провідні експерти говоритимуть про Україну в контексті міжнародної політики, а також про те, якими бачать українців у різних країнах і як змінюється роль України у світі.

Український журналіст Олексій Мацука став гендиректором Укрінформу 9 листопада 2023 року, змінивши на цій посаді Олександра Харченка. 

Liked the article?
Help us be even more cool!