ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрінформ розглядає можливість залучити Лещенка як ведучого

Фото – скрін з YouTube-каналу Сергія Лещенка
Фото – скрін з YouTube-каналу Сергія Лещенка

Укрінформ розглядає можливість залучити радника керівника Офісу президента Сергія Лещенка як ведучого.

Про це "Детектору медіа" розповів генеральний директор Українського національного інформаційного агентства Укрінформ Олексій Мацука після того, як Сергій Лещенко оприлюднив у своєму YouTube-каналі інтерв'ю з ексведучим телеканалу "Еспресо" Єгором Чечериндою, записане в редакції Укрінформу.

"Бо він цікавий нам як медійна персона і може брати участь у наших майбутніх проєктах, які ми плануємо запускати на "Укрінформ ТБ". Це був пробний тракт його ймовірної програми. Сергій виклав його на особистому каналі, а не на нашому, тому що ми поки дивимось і оцінюємо Лещенка як професійного ведучого. Адже він кілька років був ведучим проєкту "Що це було?" на 24 каналі. Можливо, він буде вести програми на нашому каналі. Подивимося далі", – пояснив Мацука.

Сергій Лещенко підтвердив цю інформацію: "Це називається пілот програми, тому він викладений на моєму каналі, адже озвучена Єгором Чечериндою інформація є суспільно значущою".

Загалом агенції, де записувалось інтерв’ю, Лещенко приділив чимало уваги. Він розповів, що за часів президентства Віктора Януковича в приміщенні, де розташована нині студія "Укрінформ ТБ", був салон краси із сауною. А Єгор Чечеринда згадав, що до створення Укрінформу був причетний Дмитро Донцов – публіцист, філософ, політичний діяч, ідеолог української державності.

Втім, під час розмови Лещенко не пояснив, чому інтерв'ю з Чечериндою відбувається саме в приміщенні Укрінформу та який стосунок він має до цього медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!