ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрінформ запускає щотижневі відеоінтерв'ю, які вестиме радник глави ОП

Фото – Андрій Гудзенко / LIGA.net
Фото – Андрій Гудзенко / LIGA.net

Інформаційне агентство Укрінформ запускає цикл щотижневих відеоінтерв'ю, які вестиме радник керівника Офісу президента, колишній журналіст Сергій Лещенко, повідомляє Укрінформ.

Відеопрограма виходитиме на YouTube-каналі “УкрінформТБ”.

Укрінформ зазначає, що запросив Лещенка співпрацювати як помічника з розвитку мультимедіа, а також вести відеопрограму, в якій розбиратимуть актуальні політичні та соціальні явища в українському суспільстві.

Як повідомив гендиректор агентства Олексій Мацука в коментарі “Детектору медіа”, Лещенко співпрацюватиме з Укрінформом як позаштатний помічник без заробітної плати.

“Сергій – відомий журналіст-розслідувач у минулому, а потім обирався в український парламент. Зараз Сергій виступає як політичний аналітик, який спеціалізується на темах антикорупції, реформах, інфраструктурних питаннях, темах управління кризовими ситуаціями”, – прокоментував Мацука.

Перше інтерв'ю програми вийшло 10 грудня – з українським військовослужбовцем, Героєм України, молодшим лейтенантом Національної гвардії України Дмитром Фінашином.

Як повідомляв ІМІ, у кінці листопада 2023 року Сергій Лещенко оприлюднив у своєму YouTube-каналі інтерв'ю з ексведучим телеканалу “Еспресо” Єгором Чечериндою, записане в редакції Укрінформу.

Після цього Олексій Мацука повідомив, що Укрінформ розглядає можливість залучити Лещенка як ведучого.

Liked the article?
Help us be even more cool!