ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрінформ запускає ще один відеопроєкт, його вестимуть фотографи Ліберови

Фото – скриншот з відео Укрінформу
Фото – скриншот з відео Укрінформу

Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України запускає 12 грудня новий проєкт “Станція Краматорськ”. Його ведучими стануть фотографи Костянтин та Влада Ліберови, повідомляє Укрінформ.

“Це серія щотижневих інтервʼю з військовими про війну та фейки, сучасне та майбутнє і головне – про правду, яка нині так необхідна суспільству. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя про сучасну війну, а також дати відповіді на основні фейкові ІПСО-кампанії росіян, які вони проводять, використовуючи тему армії та війни в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Ведучі програми фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення, регулярно бувають на фронті.

Героєм першої програми став військовий з “Азова” Ростислав Низицький (позивний Поляк). 

Перший випуск “Станції Краматорськ” вийде 12 грудня, о 18:00, на Ukrinform TV.

Як повідомляв ІМІ, 10 грудня 2023 року Укрінформ запустив цикл щотижневих відеоінтерв'ю, які вестиме радник керівника Офісу президента, колишній журналіст Сергій Лещенко.

Наприкінці листопада 2023 року Лещенко оприлюднив у своєму YouTube-каналі інтерв'ю з ексведучим телеканалу “Еспресо” Єгором Чечериндою, записане в редакції Укрінформу.

Після цього гендиректор Укрінформу Олексій Мацука повідомив, що Укрінформ розглядає можливість залучити Лещенка як ведучого.

Український журналіст Олексій Мацука став гендиректором Укрінформу 9 листопада 2023 року, змінивши на цій посаді Олександра Харченка.

Liked the article?
Help us be even more cool!