ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Україна хоче збільшити мовлення на окупованих територіях

12.01.2017, 09:52

Кабінет Міністрів ухвалив рішення до квітня вжити заходів для збільшення доступу до інформаційних продуктів України та світу на підконтрольних територіях Донецької і Луганської областей.

Відповідна норма міститься в Плані заходів щодо реалізації деяких принципів державної внутрішньої політики у відношенні непідконтрольних владі України районів Донецької та Луганської областей, передають Українськи Новини.

Згідно з документом, копію якого мають Українські Новини, «у першому кварталі 2017 року повинна бути створена або відновлена інфраструктура мовлення та встановлено необхідне технічне обладнання, установки (радіостанції, телевежі, передавачі) з метою поширення сигналу мовлення не непідконтрольні території».

У пунктах пропуску через лінію розмежування і поблизу неї повинно бути встановлено телекомунікаційне обладнання для доступу до високошвидкісного мобільного Інтернету (3G) з обладнанням Wi-Fi зон.

Також планом передбачено в першому кварталі забезпечити поширення українських і світових друкованих видань у пунктах пропуску через лінію розмежування.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!