ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США сценаристку телеканалу відсторонили від роботи через твіт про сина Трампа

24.01.2017, 10:34

Сценаристку програми Saturday Night Live на каналі NBC Кеті Річ відсторонили від роботи після публікації твіту про сина президента США Дональда Трампа, 10-річного Беррона, повідомляє ВВС з посиланням на американські ЗМІ.

За інформацією джерел серед керівництва програми, Кеті Річ відсторонили від роботи на невизначений термін.

Річ 20 січня написала в своєму Twitter: “Беррон [Трамп] буде першим в цій країні шкільним стрільцем на домашньому навчанні”.

У соцмережах відразу ж почали з'являтися численні критичні коментарі на адресу сценаристки і заклики звільнити її. До захисників Беррона долучилася і дочка колишнього президента США Челсі Клінтон.

“Беррон Трамп, як і всі діти, заслуговує на шанс просто бути дитиною. Захист кожної дитини також означає протистояння політиці президента США, яка шкодить дітям”, - написала Челсі Клінтон

“Про жодну дитину не можна говорити в такій манері”, - зазначив один з коментаторів у Facebook.

Після цього Кеті Річ перепросила “за бездушний твіт”. Я дуже шкодую про свій вчинок і образливі слова. Це те, що не можна вибачити, мені шкода”, - написала вона, видалила свій запис і заблокувала акаунт. Однак слідом за цим вона опублікувала твіт з вибаченнями на адресу Беррона.

За останні кілька місяців в програмі Saturday Night Live з'явилося кілька випусків з пародіями на Трампа. Сам він назвав їх несмішними, а гру акторів - огидною.

Фото - Getty Images

Liked the article?
Help us be even more cool!