ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомий намагався проникнути в будинок гендиректора "Русского радио – Україна"

10.06.2020, 17:31
Фото – ВВС
Фото – ВВС

У Києві в ніч на 5 червня невідомий чоловік намагався проникнути в будинок гендиректора “Русского радио – Україна” та ведучого Radio ROKS Сергія Кузіна. Про це Кузін повідомив 24 каналу.

Як розповів Кузін, на той момент у будинку перебувало п’ятеро людей. Зловмисник близько години намагався проникнути в будинок, стукаючи палицею по камерах спостереження. 

Сім’ю журналіста врятував випадок. Розбійник випадково наступив на дитячу машинку, впав і наробив шуму. Через це Кузін прокинувся та зрозумів, що відбувається.

Далі між чоловіками сталася сутичка, але розбійнику вдалося втекти. Сергій Кузін розповів, що подав заяву до поліції. Однак наразі нічого невідомо зі слідством, журналіст посилює заходи безпеки в домівці.

Сергій Кузін – радіоведучий, музикант, шоумен, продюсер. Ведучий ранкового шоу “Камтугеза” на радіо ROKS. Генеральний директор “Русское радио – Україна”.

Генеральний продюсер UMMG (Український музичний медіахолдинг). Член ради директорів радіохолдингу “ТАВР медіа”. У 2014 році став заслуженим журналістом України.

Як повідомляв ІМІ, 10 червня невідомі проникли на подвір’я будинку гендиректора телеканалу НТА та медіахолдингу “Вголос” Романа Любицького 10 червня в селі Солонка Львівської області та пограбували автомобіль.

У Львові в ніч на 4 червня група невідомих вчинила розбійний напад на приватний будинок родини гендиректора медіахолдингу “ТРК Люкс” Романа Андрейка. Під час нападу гендиректор медіахолдингу “ТРК Люкс” Роман Андрейко перебував у Києві.

Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 ("Розбій") Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!