ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Львівщині невідомі проникли на подвір'я гендиректора телеканалу НТА

10.06.2020, 17:21
Фото – Вголос
Фото – Вголос

Невідомі проникли на подвір’я будинку гендиректора телеканалу НТА та медіахолдингу “Вголос” Романа Любицького 10 червня в селі Солонка Львівської області та пограбували автомобіль, повідомляє “Вголос”.

Як пише видання, приблизно о 4.30 ранку невідомі перелізли через паркан та потрощили автомобіль, який був припаркований на подвір’ї. Нападники спробували ввірватись і до будинку, де перебували лише дружина та діти Любицького. Утім, їм завадила система охорони.

Сам Роман Любицький під час нападу перебував у Львові.

У коментарі Zaxid.net Роман Любицький розповів, що саме дружина й почула дивні звуки у дворі. Коли вона вийшла на балкон, зловмисники перелякалися та втекли. Він також додав, що поліція вже отримала відео з камер спостереження, на якому видно всіх учасників нападу.

“Є дуже якісне відео з камер спостереження, видно, скільки осіб було, куди планували проникнути і яким чином, куди вони ходили. Я це все надав поліції. Вони в машину залізли, щось там витягнули. Коли дружина вийшла на балкон, то вони повтікали, це видно. І як вони втікають, як перелізають назад, як дитячу сумочку витягають з машини”, – додав Любицький.

Поки що Роман Любицький не знає, з чим пов’язувати цей напад. “Слідча оперативна група буде досліджувати, чи цей напад був скоєний з метою грабежу, чи з метою професійної журналістської діяльності, чи там політичної. Зараз мені важко сказати”, – додав він.

У поліції виданню повідомили, що жодних пошкоджень чи слідів проникнення до будинку вони не зафіксували. Також у поліції повідомили, що зловмисники розтрощили вікно в автомобілі та забрали речі, які там були. Однак украдене зловмисники викинули на вулиці неподалік дому гендиректора НТА.

Як пише Zaxid.net, телеканал НТА разом з медіахолдингом “Вголос” перебувають під контролем бізнесмена й екснардепа від ВО “Свобода” Ігоря Кривецького. Також ЗМІ фінансує бізнесмен і депутат Львівської міськради Григорій Козловський. 

Як повідомляв ІМІ, у Львові в ніч на 4 червня група невідомих вчинила розбійний напад на приватний будинок родини гендиректора медіахолдингу “ТРК Люкс” Романа Андрейка. Під час нападу гендиректор медіахолдингу “ТРК Люкс” Роман Андрейко перебував у Києві.

Поліція Львівської області порушила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 ("Розбій") Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!