ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві напали на працівників клубного телебачення ФК “Партизан” - сербські ЗМІ

08.12.2017, 12:24
Фото - Главком

Головне управління Нацполіції в Києві повідомляє про побиття 7 грудня в центрі міста громадянина Сербії. Про це Інтерфакс-Україна повідомили в управлінні поліції.

Згідно з інформацією, іноземець дістав незначних тілесних ушкоджень увечері в районі станції метро “Площа Льва Толстого”. За попередніми даними медиків, у нього розітнута брова, постраждалого доправили до лікарні.

Поліція з'ясовує обставини інциденту.

За даними агентства, наразі немає даних про те, чи є він членом делегації белградського футбольного клубу “Партизан”, з яким у четвер грало київське “Динамо” в матчі Ліги Європи УЄФА.

Водночас сербські ЗМІ повідомляють, що за кілька годин до матчу “Динамо” - “Партизан” у Києві хулігани побили оператора та монтажера клубного телебачення сербської команди.

За інформацією сербського державного інформаційного агентства “Танюг” (Tanjug), оператор та монтажер клубного ТБ “Партизана” були побиті хуліганами перед готелем, де вони мешкали. Причому ЗМІ вказує, що вони не мали на собі ніяких клубних відзнак.

Сайт sportske.net, у свою чергу, стверджує про два випадки нападів з боку осіб, яких вони називають “хуліганами київського Динамо”, що мали місце у ніч з середи на четвер. Також були напади на членів делегації сербського клубу, повідомляє Главком з посиланням на “Футбол 24”.

Liked the article?
Help us be even more cool!