ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні з'явилися листівки з нагородою за голову Стремоусова

11.05.2022, 17:03
Фото – фейсбук Кирила Стремоусова
Фото – фейсбук Кирила Стремоусова

У Херсоні з'явилися листівки з нагородою за голову колаборанта, держзрадника Кирила Стремоусова. Обіцяють заплатити 500 тис. грн за ліквідацію зрадника України, повідомляє МОСТ.

Як пише видання, так херсонці відреагували на заяви Стремоусова щодо наміру звернутися до президента рф про долучення Херсонщини до складу росії. Про листівку повідомив телеграм-канал “Україна: оперативно”.

Нагадаємо, у відповідь на такі заяви радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк зазначив, що єдине звернення, яке можуть готувати “гауляйтери” Херсонської області, – це прохання про помилування після вироку суду.

“Окупанти можуть просити приєднатися хоч до складу Марса, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, які б ігри слів не вигадували окупанти”, – написав Михайло Подоляк на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомляв ІМІ, раніше колаборант, державний зрадник, так званий “заступник голови Херсонської області” Кирило Стремоусов заявив, що окупаційна “адміністрація” тимчасово зайнятої російськими військами частини Херсонської області планує заблокувати місцевим мешканцям доступ до соцмереж, зокрема Instagram та Facebook.

4 березня Кирило Стремоусов погрожував “інакомислячим” в окупованому Херсоні російським ув’язненням. Також він інсценував допит “українського активіста” Олександра Тарасова.

13 березня херсонському блогеру-колаборанту Кирилу Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

19 березня Стремоусову повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України). Він 16 березня, діючи з пособниками в інтересах країни-агресора, провів незаконне зібрання створеного окупантами псевдооргану влади “Комитет спасения “За мир и порядок”.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!