ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Феодосії в одному з дворів, де живе кремлівський блогер Таліпов, стався вибух

Фото – телеграм-канал Таліпова / Крим.Реалії
Фото – телеграм-канал Таліпова / Крим.Реалії

У тимчасово окупованій Феодосії в одному з дворів, де мешкає проросійський блогер Олександр Таліпов, 12 липня стався вибух. Про це блогер написав у своєму телеграм-каналі, повідомляє Крим.Реалії.

Він стверджує, що вибухівку було закладено в мопед, що стоїть біля будівлі.

“Близько 19-ї години пролунав сильний вибух, захиталися стіни в будинку, почувся звук розбитого скла. Вийшовши у двір, побачив мопед, що горів поряд з під'їздом. За периметром будинку вибило в багатьох вікнах шибки”, – написав Таліпов.

Окупаційне управління слідчого комітету РФ у Криму розпочало перевірку за фактом вибуху у дворі будинку Таліпова у Феодосії, повідомляє видання з посиланням на пресслужбу відомства.

“Організовано процесуальну перевірку за фактом події у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Земська міста Феодосії... Розв'язується питання про порушення кримінальної справи”, – йдеться в повідомленні.

Як стверджують у відомстві, внаслідок вибуху травмовано двох місцевих жителів. “Наразі вони перебувають у лікарні, їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує”, – додала пресслужба слідкому.

Таліпов у своїх телеграм-каналах публікує персональні дані кримчан, які підтримують Україну. Внаслідок скарг Таліпова кримчан притягують до адміністративної та кримінальної відповідальності за “дискредитацію” армії РФ. У вересні 2022 року Прокуратура АРК та Севастополя відкрила кримінальне провадження через “розпалювання національної ворожнечі та ненависті” в телеграм-каналі проросійського кримського блогера Олександра Таліпова.

Liked the article?
Help us be even more cool!