ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter додав сині галочки до акаунтів померлих знаменитостей

24.04.2023, 15:40
Фото – elespanol.com
Фото – elespanol.com

Twitter безкоштовно додав сині позначки верифікації знаменитостям, у яких понад мільйон підписників, а також сторінкам померлих знаменитостей, пише Бабель з посиланням на Engadget.

Сині галочки отримали письменник Ніл Ґейман, актор Рон Перлман, Массачусетський технологічний інститут, знаменитості Бейонсе, Гаррі Кейн, Річард Осман і Вікторія Бекхем.

Крім того, Twitter знову верифікував акаунти, які колись належали померлим Чедвіку Боузману, Кобі Браянту та Ентоні Бурдену, і повʼязані з ними профілі.

До придбання Ілоном Маском Twitter синя галочка була значком верифікації та надавалася безкоштовно. Статус "перевірено" використовували як інструмент аутентифікації, покликаний зупинити фейкові акаунти та поширення дезінформації.

Як повідомляв ІМІ, соцмережа Twitter позбавила головний обліковий запис видання "New York Times" позначки верифікації. До цього напередодні закликав власник компанії Ілон Маск, коли дізнався, що медіа відмовляється платити за підписку Twitter Blue.

З 1 квітня Twitter почав проводити ревізію та припиняти дію "синіх галочок верифікації", отриманих до купівлі компанії Ілоном Маском. 

До купівлі соцмережі Маском сині галочки видавали безкоштовно, вони відзначали верифіковані облікові записи фізичних та юридичних осіб.

Тепер галочку можна придбати, оформивши підписку Twitter Blue. Для тих, хто підпишеться з комп'ютера, вартість підписки становить $8 на місяць, а для мобільних пристроїв – $11. Змінились і кольори галочок: сині залишилися в приватних користувачів, золоті – у великих компаній, а сірі – в урядових організацій.

З 15 квітня лише верифіковані акаунти можуть потрапляти в рекомендації та брати участь в голосуваннях у Twitter.

Liked the article?
Help us be even more cool!