ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підписка Twitter Blue для Android коштуватиме $11 щомісячно

19.01.2023, 13:08
Фото - elespanol.com
Фото - elespanol.com

Корпорація Twitter повідомила, що підписка Twitter Blue для Android коштуватиме $11 щомісячно, так само як і для користувачів з iOS, а також запропонувала план щорічної оплати для користувачів, що послуговуються веббраузером, який є дешевшим за щомісячну.

Про це повідомляє Reuters.

Блакитна "пташечка", яку колись безкоштовно отримували верифіковані облікові записи політиків, знаменитостей, журналістів та інших громадських діячів, тепер доступна будь-кому, готовому за неї заплатити.

Це нововведення соцмережа запровадила минулого року, щоб збільшити прибутки Twitter, поки новий власник компанії Ілон Маск докладав зусиль, аби зберегти рекламодавців.

Користувачі Android зможуть придбати підписку Twitter Blue за $11 щомісячно – таку саму ціну платять користувачі iOS, зазначили у Twitter.

Вища ціна для користувачів Android, ймовірно, є компенсацією за комісію, яку здіймає Google Play Store, так само як і App Store.

Щорічна оплата підписки на Twitter Blue, доступної лише для веббраузера, коштує $84, що є знижкою ціни у $8 щомісячно.

Twitter не відповів на прохання прокоментувати свою стратегію розцінок для Android.

Знижка для користувачів, що послуговуються веббраузером, буде доступною в Сполучених Штатах, Канаді, Великій Британії, Японії, Новій Зеландії та Австралії, зазначили у Twitter.

Раніше, у грудні, Маск додав, що акаунти зі стандартною блакитною "пташкою" матимуть удвічі менше реклами, а до наступного року в соцмережі з’явиться можливість отримати преміум-підписку без реклами взагалі.

Як повідомляв ІМІ, колишній президент США Дональд Трамп збирається повернутися до соцмереж Facebook і Twitter напередодні виборів 2024 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!