ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Twitter потрапляти в рекомендації та брати участь в опитуваннях зможуть лише верифіковані акаунти

28.03.2023, 11:35
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

З 15 квітня лише верифіковані акаунти зможуть потрапляти в рекомендації та брати участь в голосуваннях у Twitter. Про це повідомив у своєму Twitter власник компанії Ілон Маск.

“Починаючи з 15 квітня стрічка рекомендацій “Для вас” міститиме лише твіти від верифікованих акаунтів. Це єдиний реальний спосіб перемогти навалу розвинутих ботів. Інакше ця битва буде безнадійною”, – написав він.

Також Маск зазначив, що голосування в опитуваннях вимагатиме верифікації акаунту з тієї ж причини.

Він додав, що це нормально – мати перевірені акаунти ботів, якщо вони дотримуються умов обслуговування та не видають себе за людину

Раніше Twitter повідомив, що з 1 квітня почне проводити ревізію та припиняти дію “синіх галочок верифікації”, отриманих до купівлі компанії Ілоном Маском. 

До купівлі соцмережі Маском сині галочки видавали безкоштовно, вони відзначали верифіковані облікові записи фізичних та юридичних осіб.

Тепер галочку можна придбати, оформивши підписку Twitter Blue. Для тих, хто підпишеться з комп'ютера, вартість підписки становить $8 на місяць, а для мобільних пристроїв – $11. Змінились і кольори галочок: сині залишилися в приватних користувачів, золоті – у великих компаній, а сірі – в урядових організацій.

Liked the article?
Help us be even more cool!