ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter з 1 квітня почне видаляти старі галочки верифікації

24.03.2023, 13:00
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Соціальна мережа Twitter з 1 квітня почне проводити ревізію та припиняти дію “синіх галочок верифікації”, отриманих до купівлі компанії Ілоном Маском. Про це йдеться в повідомленні компанії, пише ZN.ua.

Для збереження галочки користувачі можуть оформити платну підписку Twitter Blue.

Про те, що компанія видалить старі галочки верифікації, Маск написав ще в грудні. До того як він купив соцмережу, сині галочки видавали безкоштовно, вони відзначали верифіковані облікові записи фізичних та юридичних осіб.

Тепер галочку можна придбати, оформивши підписку Twitter Blue. Для тих, хто підпишеться з комп'ютера, вартість підписки становить $8 на місяць, а для мобільних пристроїв – $11. Змінились і кольори галочок: сині залишилися в приватних користувачів, золоті – у великих компаній, а сірі – в урядових організацій.

Передплата дозволяє отримати й низку інших переваг. Наприклад, можна створювати довші твіти, редагувати та скасовувати їх.

На початку березня Маск заявив про те, що очікує, що Twitter почне приносити прибуток уже наступного кварталу. Він планує зосередитися на поверненні рекламодавців, які раніше залишили платформу. Twitter має 253 мільйони активних користувачів щодня. Згідно з планами Маска, вже в четвертому кварталі це можна буде вигідно монетизувати: Twitter заробляє від 5 до 6 центів на годину, а користувачі витрачають на платформі “130 мільйонів годин свого часу на день”. Керівник платформи вважає, що компанія може збільшити свій прибуток до 15–20 центів на годину.

Twitter став першим соціальним медіа, яке дозволило рекламу канабісу на своїй платформі.

Liked the article?
Help us be even more cool!