ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"До ТеБе" заявляє про недопущення акредитованого журналіста на відкриття телевежі на Карачуні

06.12.2016, 10:08

Телеканал “До Тебе” (філія Національної телекомпанії України “Донецька регіональна дирекція”) заявляє про перешкоджання співробітниками Служби безпеки України та Управління державної охорони роботі журналіста телеканалу Павла Палагути під час відкриття телевежі на горі Карачун 5 грудня.

Також канал вважає неприпустимим вибірковість у допущенні журналістів на відкриті офіційні заходи за участі Президента України. Про це йдеться у заяві телеканалу, оприлюдненій на сайті.

На каналі зауважують, що з метою висвітлення відкриття телевежі за участю Президента України Петра Порошенка телеканал “До ТеБе” у встановленому порядку через прес-службу Донецької облдержадміністрації акредитував знімальну групу у складі журналіста та оператора.

“Прес-службою Донецької облдержадміністрації був забезпечений централізований трансфер представників медіа до місця проведення заходу. Після прибуття на гору Карачун співробітники Служби безпеки України та Управління державної охорони без офіційного пояснення не допустили акредитованого журналіста телеканалу "До ТеБе" Павла Палагуту та ще декількох представників інших ЗМІ до висвітлення заходу, таким чином перешкодивши виконанню ними своїх професійних обов᾽язків, що гарантовано законом”, - йдеться у заяві.

У зв’язку з цим фактом телеканал висловлює занепокоєність та “вважає неприпустимим вибірковість у допущенні журналістів на відкриті офіційні заходи за участі Гаранта Конституції України”.

Як повідомляв ІМІ, 5 грудня у Слов’янську (Донецька область) відкрили відновлену телевежу на горі Карачун, яку було зруйновано під час бойових дій 2014 року і яка передаватиме сигнал українських мовників. Відкриття телевежі відбулося за участю Президента України Петра Порошенка.

Фото - "До Тебе"

Liked the article?
Help us be even more cool!