ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Дім" передають Мінреінтеграції

12.06.2020, 10:30
Фото – detector.media
Фото – detector.media

Нині триває процес передання телеканалу для тимчасово окупованих територій “Дім” від Міністерства культури та інформаційної політики до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко сказав 11 червня в ефірі hromadske.ua, повідомляє Укрінформ.

“Зараз відбувається процес переходу “Дім” під крило Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Моя справа – завершити цей процес передання в правління “Дому” цьому міністерству”, – сказав Ткаченко.

За його словами, рішення про передання телеканалу уряд ухвалив з ініціативи віцепрем'єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова, тому процес уже триває.

“Дім” був із самого початку орієнтований на те, щоб інформацію з України могли споживати люди на окупованих територіях, хоча паралельно цей канал продовжує мовлення і на закордон через супутник”, – сказав Ткаченко.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня Міністерство культури, молоді та спорту України презентувало концепцію нового телеканалу для тимчасово окупованих територій під назвою “Дім”, який розпочав мовлення в тестовому режимі 1 березня. Телеканал фінансується з держбюджету, але надалі матиме комбіноване фінансування. Він мовить на окуповану територію українською та російською. 

2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію на супутникове мовлення та видала дозволи на тимчасове мовлення телеканалу UATV Мультимедійної платформи іномовлення України для запуску нового каналу для окупованих територій "Дім".

Liked the article?
Help us be even more cool!