ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада переоформила ліцензію для запуску телеканалу "Дім"

02.03.2020, 17:06
Фото – dreamstime.com
Фото – dreamstime.com

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію на супутникове мовлення та видала дозволи на тимчасове мовлення телеканалу UATV Мультимедійної платформи іномовлення України для запуску нового каналу для окупованих територій "Дім".

Таке  рішення Нацрада ухвалила 2 березня на позачерговому засіданні, повідомляється на сайті регулятора.

Телеканал UATV, змінивши програмну концепцію мовлення, транслюватиме розважальні передачі на тимчасово окуповані території. 

Також Нацрада змінила перелік пов’язаних осіб, технічні характеристики мовлення, зокрема вилучено супутниковий ретранслятор “Hotbird-13C”. Програмною концепцією мовлення передбачено 23 години розважальних передач і одну годину інформаційно-аналітичних та публіцистичних.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня Міністерство культури, молоді та спорту України презентувало концепцію нового телеканалу для тимчасово окупованих територій, його назва – "Дім".

2 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує провести позачергове засідання для розгляду питання про переоформлення ліцензій та тимчасових дозволів телеканалу UATV Мультимедійної платформи іномовлення України на канал для окупованих територій.

7 лютого міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський анонсував, що телеканал для тимчасово окупованих територій запустить своє мовлення 1 березня поточного року.

12 січня телеканал іномовлення України UATV припинив мовлення в прямому ефірі, з 13 січня програми виходять у записі. Планувалося, що 15 лютого замість UATV має розпочати мовлення новий державний розважально-інформаційний канал для тимчасово окупованих територій, який мовитиме українською і російською та показуватиме розважальний контент виробництва українських медіагруп і власні новини.

Liked the article?
Help us be even more cool!