ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сущенко просить президента Франції посприяти його звільненню

05.12.2016, 12:25

Ув’язнений у Москві власний кореспондент Укрінформу у Парижі Роман Сущенко просить президента Франції Франсуа Олланда особисто посприяти його звільненню. Про це Роман Сущенко написав із московського СІЗО “Лефортово” у своєму листі до Олланда, повідомляє Укрінформ.

“Пане Президенте, я прошу Вас взяти участь у вирішенні моєї долі. У долі людини, яка є заручником війни і конфлікту, розв’язаного Росією”, - наголосив журналіст.

Також Роман Сущенко зазначив, що своєю журналістською діяльністю намагається якнайбільше просувати дружні, партнерські відносини між Україною і Францією. Журналіст підкреслив, що він і його родина дуже поважають і високо цінують Францію, яка у період протистояння України з Росією надає максимальну допомогу нашій державі.

Адвокат журналіста Марк Фейгін минулого тижня у Парижі передав цей лист Сущенка до президента Олланда уповноваженій особі з Міністерства закордонних справ Франції.

У французькому МЗС адвоката запевнили, що лист буде передано до кабінету глави держави.

Як повідомляв ІМІ, 28 листопада Лефортовський районний суд Москви (Росія) продовжив арешт Роману Сущенку до 30 січня 2017 року.

29 листопада адвокат Романа Сущенка Марк Фейгін повідомив, що вилетів у Париж для проведення зустрічей з офіційними особами Франції.

Фото - Василь Максімов

Liked the article?
Help us be even more cool!