ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд залишив Дубінського в СІЗО до 8 квітня

Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для нардепа Олександра Дубінського до 8 квітня 2024 року.

Таке рішення суд ухвалив 9 лютого, повідомив Суспільному повідомив адвокат Дубінського Руслан Гладкий.

Адвокат додав, що сторона захисту подаватиме апеляцію на це рішення суду.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва в листопаді 2023 року взяв під варту на два місяці народного депутата Олександра Дубінського, який підозрюється в державній зраді та участі в злочинній організації. І відтоді продовжує цей запобіжний захід.

До того Державне бюро розслідувань оголосило підозру Дубінському в державній зраді (ч. 1 ст. 111) та створенні, керівництві злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участі в ній (ч. 1 ст. 255). Його звинувачують у злочинній діяльності, що курували посадовці генерального штабу ЗС РФ, та веденні інформаційно-підривної діяльності проти України.

Також Дубінського судитимуть за підроблення документів для виїзду за кордон. Прокурори вже скерували до суду обвинувальний акт за фактом службового підроблення. 3 серпня 2023 року СБУ спільно з ДБР провела обшуки в Дубінського, який під час війни виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування.

Liked the article?
Help us be even more cool!