ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Справа Шеремета: суд відмовив у відводі всього свого складу

25.05.2021, 17:00
Фото – kyiv.gp.gov.ua
Фото – kyiv.gp.gov.ua

Шевченківський райсуд Києва під час розгляду справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета відмовив представниці потерпілих у цій справі Оксані Мельник у задоволенні відводу всьому складу суду.

Про це оголосила суддя, що головує, Оксана Голуб, повідомляє Укрінформ.

“Суд ухвалив заяву Мельник про відвід залишити без задоволення”, – сказала Голуб.

Після того як Мельник заявила відвід усьому складу суду, суддя, що головує, оголошувала перерву для отримання інформації про обрання присяжних від апарату суду, і після перерви Голуб повідомила цю інформацію.

Потім прокурор і адвокат Антоненка Станіслав Кулик заявили, що, на їхню думку, ця заява щодо відводу задоволенню не підлягає, інші обвинувачені та їхній захист також висловилися щодо цієї заяви.

Після виходу з нарадчої кімнати суд відмовив Мельник у задоволенні заяви про відвід усьому складу суду.

Після цього суд продовжив дослідження матеріалів справи, раніше наданих прокурором.

Як повідомляв ІМІ, 25 травня представниця потерпілих у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Оксана Мельник під час розгляду цієї справи в Шевченківському районному суді міста Києва заявила відвід усьому складу суду.

Павло Шеремет загинув у Києві 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Національна поліція затримала та оголосила обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Нині серед підозрюваних – сержант Сил спеціальних операцій Андрій Антоненко (Riffmaster), військовий медик Яна Дугарь та волонтерка Юлія Кузьменко. Вони заявляють про непричетність до вбивства. Кузьменко зараз перебуває під цілодобовим домашнім арештом, Дугарь – під заставою у розмірі 168 тис. 160 грн.

30 квітня Шевченківський райсуд Києва змінив запобіжний захід для обвинувачуваного в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Liked the article?
Help us be even more cool!