ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сім'я операторки Галини Гатчинс подала до суду на Алека Болдуїна

16.02.2022, 11:14
Фото – AP / Chris Pizzello
Фото – AP / Chris Pizzello

Родина операторки Галини Гатчинс, яку Алек Болдуїн випадково застрелив під час знімання фільму “Іржа”, подала до суду на актора та продюсерів фільму. 

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на Associated Press.

У позові стверджується, що до загибелі операторки призвело ігнорування скарг на недотримання правил безпеки.

Позов від імені чоловіка та дев'ятирічного сина Гатчинс подали до окружного суду штату Нью-Мексико. У ньому також стверджується, що Болдуїн відмовився від навчання “перехресного витягування”, під час відпрацювання якого і пролунав постріл.

Адвокати Болдуїна заявили, що будь-які твердження, що актор поводився безрозсудно, є “абсолютно хибними”.

Крім того, у позові наводиться листування між оператором та продюсером, у якому скарга на недотримання правил безпечного поводження зі зброєю зустрічається з “черствим сарказмом”.

Під підозрою поліції перебувають двоє людей. Детективи перевіряють збройову експертку Анну Гутьєррес-Рід, яка відповідала за зброю на знімальному майданчику. Друга людина – асистент режисера Дейв Голлс.

На Болдуїна та продюсерів фільму подано ще мінімум чотири позови, пов'язані зі смертю операторки.

Як повідомляв ІМІ, 21 жовтня 2021 року американський актор Алек Болдуїн під час знімання вестерна “Раст” випадково застрелив операторку з України Галину Гатчинс та поранив режисера фільму Джоела Соузу. Інцидент стався під час сцени, в якій Болдуїн стріляв холостими патронами. Зброя використовувалася на майданчику як предмет реквізиту. Також був поранений режисер Джоель Соуза.

Слідство зосередилося на фахівчині зі зброї та помічникові режисера, який дав актору Алеку Болдуїну пістолет.

Поліція вилучила на знімальному майданчику, де загинула Гатчинс, сотні патронів.

Відповідальний за освітлення на зніманні фільму “Іржа” Серж Светной подав до суду на актора Алека Болдуїна, який випадково застрелив операторку Галину Гатчинс, та інших членів команди.

У своєму першому інтерв'ю після трагедії телеканалу ABC Алек Болдуїн виклав свою версію загибелі операторки Галини Гатчинс. Болдуїн заявив, що не натискав на курок.

Liked the article?
Help us be even more cool!