ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шарія захищатиме адвокат каталонського сепаратиста

05.05.2022, 15:00
Фото – ZN.ua
Фото – ZN.ua

Затриманого в Іспанії та підозрюваного в державній зраді України проросійського блогера Анатолія Шарія в суді захищатиме адвокат Гонсало Боє, який захищає також інтереси колишнього глави уряду іспанської Каталонії Карлеса Пучдемона.

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на Europa Press.

Юридичні джерела підтвердили виданню, що Шарій сьогодні постане перед головою Центрального суду №4. За словами джерел у поліції, арешт відбувся в Таррагоні, де проживав блогер.

Адвокат Гонсало Боє захищає Пучдемона, який утік від іспанського правосуддя до Бельгії після незаконного референдуму щодо незалежності регіону 2017 року.

Після новини про затримання його дружина Ольга Шарій у Telegram опублікувала уривок пісні, який підписала як “Коментар”:

Даже самый строгий надзиратель

У стены задумчиво стоит.

Только он один, паскуда, знает…

Далі  мала б бути фраза з куплету “Что парнишке ночь осталось жить”, однак цього фрагменту на відео немає.

Як повідомляв ІМІ, 4 травня в Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія, якого СБУ підозрює в державній зраді.

Шарія з часом передадуть до України, і його притягне до відповідальності український суд.

СБУ підозрює Анатолія Шарія в скоєнні злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 111 (“Державна зрада”) та ст. 161 (“Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками”).

Liked the article?
Help us be even more cool!